Scroll to top
en bg

Eкип


ДОМЪТ, КОЙТО ТЕ КАРА ДА СЕ ВЛЮБИШ В ЖИВОТА!

Инвеститор

Bravo Development

Асен Лисев e изпълнителен директор и собственик на дружеството Bravo Development. Повече от 15 години той работи неуморно и със страст в сферата на недвижимите имоти в България, превръщайки се в лидер в предоставянето на услуги в тази област

Инвеститор

Братя Асенови от Хъс

Иван Асенов и Александър Асенов от ХЪС, предлагаща на имотния пазар жилища и търговски площи в комплекси, които се отличават с индивидуална архитектура, добра среда за живот, отлична локация и безкомпромисно качество на материали и изпълнение.

Инвеститорите на Ирис Парк имат за цел да поставят нови стандарти в строителството на жилища и да допринесе към развитието на района „Младост“, отговаряйки на най-високите изисквания за качество и устойчивост на жилищата.

Архитектура и дизайн

MBL Architects е архитектурното студио, което изпълнява проектирането и изграждането на Ирис Парк. Архитектите са отговорни не само за имиджа на проекта, но и за неговата ефективност и ергономичност. Обширните познания на екипа им позволяват прилагането на съвременни сградни технологии и създаването на устойчив във времето дизайн.

Продажби

Като ексклузивен консултант на Ирис Парк, професионалният екип на MBL се грижи за това търговките процеси да протичат максимално гладко, предоставяйки на клиента всичко необходимо и спестявайки му ценно време.

Пропърти мениджмънт

За поддръжката и чистотата на комплекса ще се грижи MBL компания с дългогодишен опит в управлението на имоти. Предоставянето на този вид услуга осигурява допълнително удобство за живущите като гарантира перфектно поддържане на чиста и здравословна среда в комплекса.

Кликнете и разгледайте
цялата брошура.