Scroll to top
bg

Сградата – 2024


ДОМЪТ, КОЙТО ТЕ КАРА ДА СЕ ВЛЮБИШ В ЖИВОТА!

Технически спецификации

Троен стъклопакет

Водно подово отопление

Звукоизолация между стените

Видеодомофон

Светла височина от 270 см

Залагаме на

Висококачествени материали

wienerberger-logo

WIENERBERGER - Тухли

За изграждането на жилищен комплекс Ирис Парк са избрани тухли Wienerberger, като стените между апартаментите са изпълнени с двоен зид и топлоизолационна вата. Wienerberger осигуряват: звукоизолация, пожарозащита, здравина, микроклимат, ниска равновесна влажност, екологичност, дълготрайност, естествена топлоизолация и климатизация.

reynaers-logo

REYNEARS - Дограма

Ирис Парк избра за Вас висококачествена алуминиева дограма на „Reynaers“ – система CS77 с троен стъклопакет със стъкла AGC glass /четири сезона/. Reynaers CS 77 е високо-изолирана прозоречна система, която отговаря на най-високите изисквания за термална изолация, стабилност и сигурност.

kone-logo

KONE - Асансьори

KONE е световен лидер в производството на асансьори и ескалатори, както и на решения за поддръжка и модернизация, които добавят стойност към жизнения цикъл на всяка сграда. Ирис Парк избра KONE MonoSpace DX – висок клас модерни и безшумни асансьори, които предоставят ненадминат комфорт на возене и много ниска енергийнa консумация.

samsung

SAMSUNG - Система за отопление и охлаждане

Отоплението и охлаждането във всеки апартамент, както и осигуряването на битова гореща вода, се осъществява чрез изградена инсталация с термопомпи „Samsung“ с водно подово отопление, климатици и бойлер, включени в цената на всяко едно жилище. Термопомпите са енергоефективни, с добра климатазация с технология WindFree™, както и с възможност за включване към система „Smart home“.

novoferm-logo

NOVOFERM - Автоматични гаражни врати

Ирис Парк избра гаражните врати на “Novoferm”, които се отличават с превъзходното си качество, лесна употреба, изключително висока безопасност и енергийна ефективност. Предимството им е че имат равномерен и стабилен ход, троен пакет пружини с двойни стоманени въжета. Също така, имат гъвкави уплътнителни ръбове между отделните секции, защита от прищипване на пръстите и термоизолационна стойност К = 1,0 W/m2K.

Етап на строителство

Архитектурното студио MBL Architects проектира Ирис Парк така, че сградите да отговарят и на най-високите стандарти на живущите в комплекса и са заложили на естествени материали, които се преплитат с функционалностите на „умния“ дом като дистанционното контролиране на електроуреди, безконтактното отваряне на врати и други. Всеки един от материалите се подбира внимателно и с прецизност към всеки един детайл.

Кликнете и разгледайте
цялата брошура.